25 January 2010

Ayah Selamat Di Bedah Di IJN, KL.

Alhamdulillah tanggal 13hb januari 2010, ayah saya selamat di bedah (major surgery) di Institut Jantung Negara. Asalnya jadual pembedahan pada 15hb januari, tetapi pakar bedah telah mengawalkan jadual bedah kerana ayah saya dalam keadaan sihat dan bersedia untuk di bedah,

Saya sempat balik pada 13hb januari dengan menaiki Flight AK 5163 pada 8.25 malam. Jadi tak sempatlah nak jumpa my father sebelum dibedah. Dia dibedah pada jam 12.00 tengahari dan selesai sekitar jam 5.00 petang.

Oleh kerana ayah saya dimasukkan dalam ICU, maka saya hanya dapat berjumpa dengannya pada 16hb Januari 2010 jam 6.00 petang. Alhamdulillah ayah sehat dan sedar.

Bersyukur kepada Allah kerana dengan rahmat pertolongannya, berkat doa dan usaha gigih pihak IJN, ayah saya selamat, dan beransur sehat insya Allah. Sekarang dia sudah berada di Pahang.

Sekalung ucapan tahniah pada staff IJN semua karana tungkus lumus anda. Terima kasih pada saudara mara yang datang dari jauh dan dekat. Kenangan tak dapat di lupakan sesat cari stesen bas Jalan Duta masa nak hantar Tok Melah dan Pak Ngah Saidin nak balik ke Kedah..

No comments:

Post a Comment

Ulasan pembaca;